Torstaina oltiin äitin kanssa Vaasassa Hemgårdenilla maistelemassa erilaisia suklaita. Esittelijä kertoi kaakaopuiden historiasta ja biologiasta. Saatiin myös kuulla suklaan valmistus vaihe vaiheelta. Mä tajusin, että vaikka suklaassa sokerin prosentti vähenee, se ei tarkota sen olevan kauheen pahaa tai liian tummaa. Niitä on niin paljon erilaisia! Itse tykkään näistä Fazerin perus tummistasuklaista, mutta noi Kolumbialaiset ja Ranskalaiset suklaat jotenki avas mulle, miten paljon oikeesti maailmassa on hyviä suklaita, tummuudesta riippumatta:D Suklaa on kuulemma "terveellistä" jos sitä syö sopivissa määrin. Toihan sopii mulle paremmin kuin hyvin. Saatiin kans maistaa noiden itse tekemiä tryffeleitä ja konvehteja, niin hyviä! Ostettiin paria eri sorttia niiden tryffeleitä kotiinkin♥
Ei kommentteja :
Lähetä kommentti
Asiallinen kommentti piristää aina! ☺