keskiviikko 15. lokakuuta 2014

LIVE LIKE JAY



Tosiaan katottiin mun siskon kanssa tää Chasing Mavericks-leffa tossa hetki sitten ja pakko sanoa, että rakastuin heti! 
Tää tositapahtumiin liittyvä elokuva kertoo lähinnä Jay-nimisestä pojasta ja naapuri Frostysta, joka alkaa opettaa Jayta surffaamaan jättiläisaalloilla (El Niño). Mavericksin jättiläisaallot ovat jättiläismäisen korkeita vain kolmen kuukauden ajan ja Frostylla tulee kiire saada Jay valmiiksi laskemaan niitä ennen sitä. Siinä kaiken sivussa Jay yrittää käydä koulua ja tehdä töitä saadakseen rahaa.
Tää leffa on musta tosi kiehtova kaikkineen ihanine merimaisemineen ja aaltoineen. Jossain kohdin tää on myös aika traaginen ja yllättäviä asioita tapahtuu niin hyvässä, kuin pahassakin.
Mutta pääasiallisesti tää on erittäin hyvin tehty ja tosi mielenkiintoinen, vaikka toisaalta myös tosi koskettava! ☺ Suosittelen kattomaan jos tykkää edes yhtään ihanista merimaisemista ja ruskettuneista ihmisistä! ;-)

We all come from the sea, but we are not all of the sea. Those of us who are, we children of the tides, must return to it again and again, until the day we don’t come back leaving only that which was touched along the way.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Asiallinen kommentti piristää aina! ☺